Marchewka

Marchewka to warzywo w kolorze pomarańczowym o jadalnym korzeniu oraz natce.


Marchew zawiera błonnik, naturalne cukry, związki siarkowe i azotowe, enzymy, olejek eteryczny, witaminy - witamina A, witaminy z grupy B (witamina B1, B2, B3, B6 i B9), witamina C, E i K, a także minerały - cynk, fosfor, kobalt, magnez, miedź, potas, sód, wapń i żelazo.

Szynszyla

Podawać 1-2 plasterki do trzech razy tygodniu.

Zobacz nową, wygodniejszą listę!
Kliknij tutaj by przejść do nowego panelu i zobaczyć co może jeść szynszyla.




Wszystkie treści zamieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim.
Kopiowanie, reprodukcja lub dystrybucja części lub całości materiałów bez wyraźnej zgody właściciela jest ściśle zabronione i może prowadzić do konsekwencji prawnych.

GODZINY PRACY

9:00 - 19:00

SOBOTA

10:00 - 16:00

ZAMÓWIENIA

883 901 501

SKLEP

91 885 31 31

Regulamin

Polityka