Malwa (ślaz)

Liście malwy są dłoniaste, klapowane, ciemnozielone i szorstkie. Kwiaty w zależności od odmiany mogą być pojedyncze, półpełne lub pełne i przybierać barwę białą, kremową, żółtą, łososiową, różową, pomarańczową, czerwoną, bordową, a nawet prawie czarną


Flawonoidy i antocyjany malwy działają przeciwzapalnie i stabilizująco na śródbłonki naczyń krwionośnych. Dzięki temu poprawia się krążenie, zwłaszcza w drobnych naczynkach ocznych i mózgowych. Gałka oczna jest lepiej odżywiona, co korzystnie przekłada się na jakość widzenia. Sprawniej też funkcjonuje pamięć.

Szynszyla

Podawać po jednym liściu suszonym na tydzień.

Zobacz nową, wygodniejszą listę!
Kliknij tutaj by przejść do nowego panelu i zobaczyć co może jeść szynszyla.




Wszystkie treści zamieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim.
Kopiowanie, reprodukcja lub dystrybucja części lub całości materiałów bez wyraźnej zgody właściciela jest ściśle zabronione i może prowadzić do konsekwencji prawnych.

GODZINY PRACY

9:00 - 19:00

SOBOTA

10:00 - 16:00

ZAMÓWIENIA

883 901 501

SKLEP

91 885 31 31

Regulamin

Polityka