Jagody

Owoce przybierają barwę czarną. Ich skórka pokryta jest dodatkowo niebieskim nalotem, miąższ ma kolor czerwony. Owoce te rosną w lasach i mają sporo właściwości lecznicznych.


Dostarczają one tłuszcze, białko, węglowodany, błonnik, cukry, garbników, antyutleniaczy, kwasów organicznych, witaminy - witamina A, witaminy z grupy B (witamina B1, B2, B3 i B9), witamina C, E i K oraz minerałów - cynk, fosfor, magnez, mangan, miedź, potas, selen, sód, wapń i żelazo.

Szynszyla

Jedynie łodygi i liście, mogą być ususzone, usunąć kolce.

Zobacz nową, wygodniejszą listę!
Kliknij tutaj by przejść do nowego panelu i zobaczyć co może jeść szynszyla.




Wszystkie treści zamieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim.
Kopiowanie, reprodukcja lub dystrybucja części lub całości materiałów bez wyraźnej zgody właściciela jest ściśle zabronione i może prowadzić do konsekwencji prawnych.

GODZINY PRACY

9:00 - 19:00

SOBOTA

10:00 - 16:00

ZAMÓWIENIA

883 901 501

SKLEP

91 885 31 31

Regulamin

Polityka