Rzepa

Korzeń rzepy to bulwa pokryta czarną skórką, pod którą kryje się biały miąższ. Rzepa w smaku jest ostra


Z witamin znajdziemy w rzepie witaminę A, C oraz z grupy B i kwas foliowy. Wśród soli mineralnych mamy w rzepie: fosfor, wapń, magnez, sód oraz potas. Ostry smak zawdzięcza izotiocyjanianom, znanym ze swoich właściwości antybakteryjnych.

Szczur

Nie podajemy zbyt dużych ilości ze względu na właściwości wzdymające.

Zobacz nową, wygodniejszą listę!
Kliknij tutaj by przejść do nowego panelu i zobaczyć co może jeść szczur.




Wszystkie treści zamieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim.
Kopiowanie, reprodukcja lub dystrybucja części lub całości materiałów bez wyraźnej zgody właściciela jest ściśle zabronione i może prowadzić do konsekwencji prawnych.

GODZINY PRACY

9:00 - 19:00

SOBOTA

10:00 - 16:00

ZAMÓWIENIA

883 901 501

SKLEP

91 885 31 31

Regulamin

Polityka