Seler

Rodzaj selera, który nie tworzy zgrubienia spichrzowego, a jego częścią jadalną są grube, mięsiste i aromatyczne liście, które można spożywać na surowo lub gotowane.


Seler naciowy to źródło olejków aromatycznych, flawonoidów raz glikozydów, które pobudzają pracę serca oraz wspomagają funkcjonowanie układu sercowo-naczyniowego. Ponadto jest bardzo dobrym źródłem witamin, szczególnie witaminy C oraz E, a także witamin z grupy B, w tym kwasu foliowego.

Królik

Można podawać często, ale w małych ilościach.

Zobacz nową, wygodniejszą listę!
Kliknij tutaj by przejść do nowego panelu i zobaczyć co może jeść królik.




Wszystkie treści zamieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim.
Kopiowanie, reprodukcja lub dystrybucja części lub całości materiałów bez wyraźnej zgody właściciela jest ściśle zabronione i może prowadzić do konsekwencji prawnych.

GODZINY PRACY

9:00 - 19:00

SOBOTA

10:00 - 16:00

ZAMÓWIENIA

883 901 501

SKLEP

91 885 31 31

Regulamin

Polityka