Mięso

Mięso to mięśnie szkieletowe uznane za zdatne do spożycia wraz z przylegającymi tkankami: łączną, kostną i tłuszczową oraz takie narządy wewnętrzne, jak: wątroba, nerki, żołądek, ozór, mózg, płuca itp.


Mięso jest cennym produktem żywnościowym o wysokiej podaży pełnowartościowego białka, witamin (przede wszystkim witaminy B12) oraz minerałów. W podrobach, zwłaszcza wątrobie, znajdują się również duże ilości witaminy A.

Fretka

Można podawać: kurczak, indyk, kaczka, gęś, gołąb, przepiórka, perliczki, królik, nutria, żabie udka, noworodki małych ssaków np. mysz, baranina, jagnięcina, koźlina, wołowina, cielęcina, konina, zając, bażant, dziczyzna

Zobacz nową, wygodniejszą listę!
Kliknij tutaj by przejść do nowego panelu i zobaczyć co może jeść fretka.




Wszystkie treści zamieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim.
Kopiowanie, reprodukcja lub dystrybucja części lub całości materiałów bez wyraźnej zgody właściciela jest ściśle zabronione i może prowadzić do konsekwencji prawnych.

GODZINY PRACY

9:00 - 19:00

SOBOTA

10:00 - 16:00

ZAMÓWIENIA

883 901 501

SKLEP

91 885 31 31

Regulamin

Polityka